Perfecta in timpul verii dar si toamna, aceasta reteta de pui cu fasole poate fi solutia perfecta pentru o zi de weekend in care nu ai chef sa gatesti, insa trebuie sa o faci. Reteta este si economica, costul de preparare a unei portii fiind de numai 4.5 lei.

Ingrediente

10 aripioare o ceapa 3 cartofi rosii 2 linguri ulei 200 g fasole verde congelata un cub concentrat de pui verdeata, dupa gust piper
Mod de preparare:
  1. Ceapa taiata marunt se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se pun aripioarele. Se lasa sa-si schimbe culoarea, se presara concentratul de pui, se acopera cu apa si se lasa la fiert 10 minute.
  2. Intre timp, cartofii se spala foarte bine, se taie in felii lungi si se pun la fiert. Se lasa 20 de minute.
  3. Dupa ce s-au fiert cartofii, se pune fasolea congelata cum este, se lasa la fiert inca 10 minute si apoi se potriveste gustul de piper. Se trage de pe foc si se pune verdeata.