Prajitura Maia este fina, cremoasa si delicioasa! Iar partea cea mai buna este ca poate fi facuta foarte usor!

Ingrediente pentru blat:

7 oua 7 linguri zahar 7 linguri faina o lingura cacao un praf de copt 2 plicuri zahar vanilat

Ingrediente pentru crema:

500 ml lapte un plic budinca de vanilie 1/2 pachet unt esenta de vanilie

Ingrediente pentru decor:

250 g frisca fulgi de ciocolata sau ciocolata rasa
Mod de preparare:

1. Pentru prepararea blatului, se separa albusurile si se mixeaza impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt si, la sfarsit, cacaua.
2. Se coace blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Pentru crema, se dizolva budinca de vanilie in lapte si, daca este nevoie, se mai pot adauga 2-3 linguri de zahar. Se pune pe foc mic compozitia, amestecand mereu, pana se ingroasa ca o smantana. Cand se raceste, se adauga untul si o lingurita de esenta de vanilie.
4. Se taie blatul in doua foi, intre care se intinde crema. Deasupra se intinde frisca si se orneaza prajitura cu fulgi de ciocolata.