Ce merge mai bine cu un paharel de tuica decat o placinta aburinda? Iti dam o reteta simpla, care va fi pe placul tuturor.

Ingrediente:

un pachet foi de placinta 650 g telemea 200 g branza de vaci 3 oua plus un galbenus pentru copt 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi marar 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:

1.  Se unge cu ulei tava mare a aragazului si se pastreaza la indemana. Foile se numara si apoi se impart in trei. Se asaza un prim strat de foi, doua cate doua, unse cu pensula cu ulei.
2 Cele doua tipuri de branza se mixeaza, se adauga ouale, ceapa tocata si mararul maruntit. Apoi, se asterne un strat de branza si al doilea grup de foi, tot unse cu ulei intre doua dintre ele.
3. Se intinde al doilea strat de branza care se acopera cu restul foilor care se ung cu galbenus amestecat cu un pic de apa. Se da tava la copt circa 35 de minute.