O portie de paste cu ton e potrivita in orice moment cand nu stii ce sa gatesti si esti in criza de timp. In plus, reteta aceasta este economica si costa doar 4.5 lei sa prepari o portie.

Ingrediente

2 conserve ton de 240 g fiecare o conserva rosii in bulion o ceapa 8 catei usturoi 2 linguri bulion 2 linguri ulei un praf sare piper o punga spaghete
Mod de preparare:
  1. In ulei neincins se pune ceapa taiata marunt si se lasa pe foc sa se incinga usor si sa se caleasca.
  2. Intre timp, pestele se scurge bine, se faramiteaza si se adauga. Se lasa pe foc aproximativ 10 minute cat sa se dizolve aproape.
  3. Se adauga rosiile taiate cuburi mici, usturoiul curatat si maruntit si bulionul. Se lasa 5 minute. Intre timp, se pun la fiert si spaghetele.
  4. Se toarna si sucul rosiilor, se potriveste de sare si piper si se lasa pe foc inca 20 de minute. Se aduce apoi la masa cu spaghetele fierte si scurse.