Nu e nevoie sa iesi la un restaurant pompos pentru a savura o cina romantica, din bucataria indiana. Tot ce trebuie sa faci e sa prepari pastele cu legume, conform instructiunilor de mai jos.

Ingrediente

150 g paste 2 cepe 4 rosii 1 morcov mediu 1 lingurita ghimbir 1 catel de usturoi 1 ardei iute verde 1/2 lingurita seminte de chimion 1 praf Garam Masala (amestec condimente indiene) 1/2 lingurita pasta de ardei iute (optional) 2 linguri coriandru proaspat 3 linguri ulei de rapita 3 linguri piure de rosii piper sare
Mod de preparare:

1. Fierbe pastele cu sare, apa si o lingura ulei de rapita, conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecoara-le si clateste-le in apa rece.
2. Incinge uleiul ramas si adauga semintele de chimion, ghimbirul, ardeiul iute si usturoiul tocat.
3. Dupa 1-2 minute adauga ceapa si gateste-o pana cand devine sticloasa, apoi adauga rosiile tocate cat mai marunt. Potriveste de sare si piper si lasa tigaia pe foc pana cand rosiile se inmoaie.
4. Adauga morcovul, piureul de rosii, pasta de ardei iute si lasa ingredientele la foc mediu 5-6 minute. Potriveste sosul de condimente (Garam Masala), adauga pastele si amesteca bine.
5. Serveste preparatul cu coriandru proaspat tocat si putin piper.

Incearca si:

Pui cu legume in sos chili

Gulab Jamun

Rasmalai