Un desert de post simplu si rapid, pe care il obtii in maxim 30 de minute. Uite cat de usor prepari niste napolitane cu ciocolata de post, o gustare dulce pe care oricine o poate pregati.

Ingrediente

4 foi napolitana 150 g faina 200 g ciocolata neagra 150 g margarina 100 g zahar pudra 2 linguri cacao 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita cardamom (optional)
Mod de preparare:

1. Pune faina la foc mic intr-o craticioara si amesteca constant pentru 10 minute, pana cand faina isi schimba usor culoarea.

2. Topeste margarina si ciocolata peste faina si continua sa amesteci pana obtii o crema moale si omogena.

3. Cerne zaharul pudra si cacaua deasupra, apoi adauga mirodeniile, mentinand cratita la foc mic.

4. Intinde crema de ciocolata obtinuta intre cele 4 foi de napolitane.

5. Odata ce ai obtinut o mare napolitana cu ciocolata, din 4 foi si 3 straturi de ciocolata. Lasa preparatul 10-15 minute sa se fixeze, apoi taie napolitane de dimensiuni potrivite.

Pofta buna!

S-ar putea sa-ti placa si: