Un desert rapid si gustos pe care il poate face oricine. Merge servit si dimineata, alaturi de o cafea fierbinte.

Ingrediente

1 pachet foitaj congelat 3 galbenusuri 100 g stafide 100 g miere 50 g zahar pudra 1 esenta vanilie
Mod de preparare:

1. Se pun stafidele la hidratat in apa calduta, timp de 30 de minute.
2. Se intinde aluatul decongelat pe o planseta pudrata cu faina.
3. Se amesteca doua galbenusuri cu zaharul pudra si cu esenta de vanilie. Se unge foaia de aluat cu compozitia respectiva si se presara stafidele scurse de apa.
4. Se ruleaza aluatul, apoi se taie felii de un cm grosime. Se iau feliile, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung melcii cu galbenusul ramas si se dau la cuptor pentru 30 de minute.
5. Imediat dupa ce sunt scosi din cuptor, se ung cu miere.