Credeai ca lasagna poate fi doar un fel principal nu? Ei bine, in varianta dulce e chiar mai irezistibila si nici nu ai nevoie de cuptor pentru ea.

Ingrediente pentru blat

250 g biscuiti de vanilie cu crema alba 6 linguri unt topit

Crema 1

100 g zahar pudra 300 g crema de branza 250 g frisca

Crema 2

1 L lapte 4-6 linguri zahar 2 plicuri pudding

Ingrediente pentru ornat

200 g frisca 100 g ciocolata alba
Mod de preparare:
  1. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Preseaza compozitia intr-o tava termorezistenta si da-o la frigider pentru 20 de minute. Prepara puddingul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l sa se raceasca.
  2. Bate crema de branza cu zaharul pudra, apoi incorporeaza 250 g frica (poti folosi si smantana pentru frisca). Intinde cea de-a doua crema (cea cu crema de branza) peste blatul de biscuiti si da tava la frigider 10 minute.
  3. Toarna stratul de budinca deasupra si niveleaza, iar peste pudding intinde frisca ramasa pentru ornat si rade ciocolata alba. Da prajitura la frigider pentru 1-2 ore inainte de servire.

Spuma de lapte cu ciocolata

Cea mai rapida negresa

Negresa fara coacere