Fie ca vrei o gustare rapida, sau nu stii ce sa prepari la cina, incearca inelele de ceapa. Sunt foarte usor de facut, iar gustul dulceag al cepei prajite in crusta sigur te va face sa repeti reteta.

Ingrediente

2 cepe mari 200 g faina 240 ml apa minerala 1 ou sare piper ulei pentru prajit
Mod de preparare:

1. Curata si taie ceapa pe latime la distante de 0.5-1 cm si scoate inelele de ceapa unul din celalalt.
2. Pregateste aluatul, amestecand restul de ingrediente. Aluatul ar trebui sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite, deci adauga faina suplimentar daca este necesar.
3. Trece fiecare inel de ceapa prin aluat, apoi pune-le la prajit in baie de ulei pentru 1-2 minute pe fiecare parte, pana devin aurii si scoate-le pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Poti servi inelele de ceapa cu sos marinara.

Vezi si alte retete pe baza de ceapa

din aceeasi categorie