Se fac super-usor si merg de minune dimineata, alaturi de un pahar mare de lapte. Uite cum faci cele mai delicioase fursecuri cu fulgi de ciocolata, un desert specific american dar care poate prinde forma si la tine in bucatarie!

Ingrediente

115 g unt (temperatura camerei) 160 g zahar 1 ou (temperatura camerei) esenta vanilie 180 g faina 1 lingura amidon 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 1/4 lingurita sare 250 g chipuri de ciocolata/ciocolata taiata de cutit 100 g nuci tocate grosier
Mod de preparare:

1. Freaca untul cu zaharul, presand untul si zaharul de peretii vasului cu o spatula.

2. Adauga oul si vanilia, omogenizeaza, apoi adauga ingredientele uscate (faina, bicarbonatul de sodiu, amidonul si sarea).

3. Odata omogenizata compozitia, adauga chipsurile de ciocolata sau ciocolata tocata de cutit si nuca tocata de cutit.

4. Ia cate o lingura de compozitie in palmele umezite cu apa si formeaza bile rotunde.

5. Asaza bilele pe o tava tapetata cu hartie de copt, la distanta de 3-4 cm una de cealalta.

6. Da fursecurile cu fulgi de ciocolata la frigider pentru o ora, apoi da-le la cuptorul preincalzit pentru 15-18 minute la 160 de grade.

7. Lasa fursecurile cu fulgi de ciocolata sa se raceasca pentru 10-15 minute inainte de a le servi.