Iti place renumitul preparat cu nume haios pe care il poti comanda de la chinezesc? Incearca sa gatesti si acasa furnici in copac si vei vedea cat e de usor de facut!

Ingrediente

100 g taitei chinezesti sau spaghete 1 lingura ulei 1 lingura ghimbir 1-2 linguri sos chili 150 g carne tocata porc 450 ml supa concentrata de pui 1 lingurita zahar 1 lingura sos de soia 2 fire ceapa verde
Mod de preparare:
  1. Soteaza ghimbirul maruntit cu sosul de chili pentru 1-2 minute. Adauga carnea de porc si agita ingredientele in wok pana cand carnea isi schimba culoarea.
  2. Stinge cu supa concentrata de pui, adauga sosul de soia si zaharul. Dupa 1-2 minute, adauga taiteii de orez si ceapa verde tocata marunt.
  3. Preparatul este gata cand taiteii au absorbit tot lichidul. Serveste fiecare portie de furnici in copac ca atare sau alaturi de o portie de orez.

Pui dulce-acrisor

Pui crocant in sos de portocale

Pui chinezesc