Praitura cu miere de albine te duce cu gandul la copilarie. Vei cuceri pe toata lumea cu acest desert!

Ingrediente pentru foi

500 faina un ou 50 g unt 3 linguri miere 100 g zahar 3 linguri lapte un plic praf de copt o lingurita suc de lamaie

Ingrediente pentru crema 1

200 ml frisca lichida dulce 200 g branza mascarpone

Ingrediente pentru crema 2

300 g frisca lichida dulce 3 linguri cafea solubila 200 g nuci macinate pentru ornat
Mod de preparare:

1. Într-o craticioara pe foc se pun laptele, mierea, untul, oul si zaharul si se amesteca mereu.
2. Dupa ce zaharul se topeste se toarna peste faina, se pune si praful de copt stins cu lamaie si se amesteca, framantand ulterior un aluat care se împarte în cinci. Din fiecare parte se întinde cate o foaie care se coace pe dosul tavii mari de aragaz, cate 5 minute fiecare. Se lasa apoi la racit în totalitate.
3. Pentru prima crema se bate frisca si se amesteca bine cu mascarpone la mixer.
4. Pentru adoua crema, se bate frisca si se amesteca bine cu cafeaua.
5. Într-un platou se asaza alternativ foile si cele doua creme, iar pe ultimul strat se presara nuca. Se lasa la rece pana a doua zi.