Pastaile se numara printre cele mai asteptate legume de vara. Iti propunem s le faci picante, cu ghimbir si curry. Va iesi o minune!

Ingrediente

300 g fasole fiarta 1/2 lingurita boia iute o lingurita curry o lingura ulei o lingurita curcuma o lingurita cumin un morcov 2 catei de usturoi un pic de ghimbir 3 rosii in bulion sare
Mod de preparare:

1. Jumatate din cantitatea de cumin se pune in mojar sau piua cu usturoiul feliat, ghimbirul ras si boiaua. Se piseaza acest amestec.
2. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul, se adauga restul cuminului nefolosit si pasta rezultata la punctul 1 si rosiile in bulion.
3. Se pun 400 ml apa si se lasa la fiert 3 minute. Se adauga fasolea, morcovul rondele si se potriveste de sare.
4. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert 10 minute. Dupa gust, se serveste cu patrunjel proaspat si ardei iute.