Delicioase si cu o glazura careia cu greu poti sa-i rezisti, cupcakes sunt perfecte ca desert la o petrecere sau pentru a indulci o dupa-amiaza mohorata.

Ingrediente pentru aluat

125 g faina 100 g zahar pudra 100 g unt 2 oua 1/2 plic praf de copt 1/2 plic zahar vanilinat

Ingrediente pentru decor

400 g crema de branza 150 g zahar sucul unei lamai decoratiuni diverse
Mod de preparare:
  1. Pentru aluat, se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilinat si faina amestecata cu praful de copt. Se adauga untul moale si se amesteca bine.
  2. Se toarna aluatul in cupele de briose fara a umple complet formele de copt si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
  3. Pentru crema, se mixeaza crema de branza cu sucul de lamaie si zaharul pentru a obtine o crema consistenta.
  4. Se pune crema intr-un pos, se decoreaza briosele si apoi se presara decoratiuni cat mai divers colorate, sa fie pe placul celor mici.