Un deliciu fin pentru iubitorii fructelor de mare. Se face mai repede decat ati crede, de incercat! Cina ideala pentru serile calduroase de vara.

Ingrediente

150 g creveti (preferabil cei care nu sunt prefierti) 400 g smantana 1 legatura patrunjel 1 pachet paste linguini 3-4 catei usturoi 2-3 linguri ulei de masline sucul de la 1 jumatate de lamaie
Mod de preparare:

1. In tigaia incinsa, se pune uleiul de masline, apoi se adauga crevetii.
2. In momentul in care se intorc pe partea cealalta, se adauga usturoiul. E foarte important sa nu fie focul prea tare pentru ca usturoiul, cand se arde, este amar.
3. Se adauga sucul de lamaie ca sa stinga putin crevetii, apoi se lasa 5 minute sa fiarba. Se toarna smantana, apoi se pune patrunjelul tocat marunt.
4. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand smantana a fiert, nu mai mult de 30 de secunde, se toarna compozitia de creveti direct peste paste.