In perioada postului, sau daca urmezi un regim restrictiv, ti-ar prinde foarte bine o portie de ciorba de legume. E plina de nutrienti, saraca in calorii si delicioasa.

Ingrediente

o ceapa 2 morcovi o mana mazare o mana fasole pastai 2-3 cartofi 3 rosii bine coapte o lingurita ulei sare sucul a doua lamai patrunjel pentru servit
Mod de preparare:
  1. Se taie marunt legumele si se pun intr-un castron cu apa.
  2. Se pun la fiert doi litri de apa cu un praf de sare si se pune ceapa la fiert.
  3. Se adauga morcovii, se lasa 10 minute, apoi cartofii, se lasa 15 minute.
  4. Se pun mazarea, fasolea si rosiile bine coapte. Se mai lasa 10 minute pe foc. Se trage vasul, se gusta, se acreste cu sucul de lamaie, dupa gust. Se aduce la masa cu ulei deasupra si patrunjel.
din aceeasi categorie