Vrei sa servesti o masa rapida si sanatoasa, cu putin efort? Prepara niste chiftelute de conopida. Astfel iei si o pauza de la carne, insa te si bucuri de un preparat cu gust.

Ingrediente

500 g conopida 1 ou 3 linguri pesmet 200 g cascaval 2 catei usturoi oregano sare piper
Mod de preparare:

1. Fierbe conopida pentru 7-8 minute cu un praf de sare, pana cand o poti patrunde usor cu furculita.

2. Zdrobeste conopida cu ustensila pentru piure sau tai-o marunt de cutit, apoi combin-o cu oul, pesmetul, cascavalul ras, usturoiul maruntit fin si condimentele.

3. Cu palmele putin umezite formeaza chiftelutele de conopida cu branza. Da-le apoi la congelator pentru 15 minute.

4. Prajeste-le pentru 1-2 minute pe fiecare parte in ulei, la tigaie sau, pentru o masa mai sanatoasa, da-le la cuptor pe o tava tapetata cu foaie de copt pentru 10-15 minute la 180 de grade.