Unul dintre cele mai versatile, gustoase si rapide deserturi, cheesecake-ul. Astazi va aratam cat de usor se face cel cu fructe.

Ingrediente pentru blat

300 g biscuiti digestivi 200 g unt 50 g zahar

Ingrediente pentru umplutura

350 g branza de vaci 100 g zahar 250 g frisca batuta 1 pachet gelifiant fructe de padure proaspete
Mod de preparare:

1. Se topeste untul, se amesteca bine cu zaharul si se toarna peste biscuitii maruntiti. Se asaza compozitia intr-o forma de tort.
2. Se mixeaza branza de vaci cu frisca batuta si cu zaharul. Se pune peste compozitia de biscuiti si se da la frigider.
3. Intre timp, se spala fructele, se pun intr-o tigaie cu apa si se adauga gelifiantul. Se lasa sa fiarba putin, dupa care se adauga peste compozitia de branza.
4. Se pune iar la frigider si se lasa pana a doua zi.