La fel ca si cascavalul pane, reteta de broccoli pane e una rapida si se face numaidecat. In plus, fiind ceva mai sanatoasa, datorita continutului bogat de legume, poti servi broccoli pane oricand in timpul zilei, la pranz, cina sau chiar ca o gustare.

Ingrediente

1 capatana broccoli 100 g cascaval 1 fir ceapa 4-5 frunze busuioc 1 lingurita marar 1 ou sare piper

Ingrediente pentru prajit

faina 1 ou pesmet
Mod de preparare:

 

  1. Taie inflorescentele de broccoli de pe capatana si fierbe-le pentru 4-5 minute. Lasa apoi oala acoperita cu capac pentru alte 5 minute.
  2. Strecoara broccoli si zdrobeste-l cu ustensila de piure sau toaca-l marunt. Dupa ce s-a racit, combina-l cu cascavalul ras, ceapa, mararul si busuiocul tocate marunt si oul batut. sareaza si pipereaza, dupa gust.
  3. Formeaza bile potrivite, cu mainile permanent umezite si da-le la congelator pentru 10 minute.
  4. Trece apoi fiecare bila de broccoli prin faina, ou si pesmet, in aceasta ordine. Prajeste broccoli in baie de ulei pentru cca 1 minut pe ambele parti si serveste broccoliul pane cu sos de iaurt sau cu sos salsa proaspat.

S-ar putea sa-ti placa si:



din aceeasi categorie