Le prepari repede si le servesti in orice situatie: fie un pranz pe repede inainte, fie o gustare intre mese, cateva briose cu ciuperci si bacon sigur te vor satura.

Ingrediente

1 lingura ulei de masline 100 g ciuperci 250 g bacon 150 g cascaval 300 g faina 1 lingurita praf de copt un praf sare 75 g unt 250 ml lapte 2 oua
Mod de preparare:
  1. Incinge uleiul si frige ciupercile taiate feliute cu baconul cubulete. Intr-un bol combina faina, praful de copt si sarea.
  2. Separat bate ouale cu laptele si untul topit. Incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate.
  3. Adauga ciupercile si baconul fript, alaturi de cascavalul ras sau taiat cubulete. Omogenizeaza aluatul si toarna-l in forme de briose, umplandu-le 3/4 din inaltime.
  4. Coace briosele cu ciuperci si bacon pentru 30-35 minute si serveste-le dupa minim 10 minute.