Un desert cu iz de primavara pe care trebuie sa il incerci! Uite cat de simpla e reteta de briose cu branza dulce si stafide inmuiate in rom, o gustare aromata si satioasa!

Ingrediente

100 g faina 150 g zahar brun 250 g branza dulce grasa 2 oua 50 ml ulei 1 lingura praf de copt 120 g stafide 150 ml rom
Mod de preparare:

1. Spala stafidele si lasa-le la inmuiat in rom pentru minim 2 ore. Amesteca apoi faina cu zaharul brun si praful de copt.

2. Separat, combina ouale cu branza dulce, uleiul si stafidele hidratate si scurse. Incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide pana la omogenizare.

3. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Toarna compozitia de briose cu branza dulce si stafide intr-o tava de briose unsa cu unt sau tapetata cu hartii de copt.

4. Da briosele la cuptor pentru cca 30-35 de minute, sau pana cand briosele se rumenesc frumos. Serveste-le presarate cu zahar pudra deasupra.