Paste Carbonara – reteta originala (Reteta video)

Vrei sa te bucuri de gustul autentic italian de paste Carbonara? Atunci e musai sa le prepari dupa reteta originala! 4 ingrediente principale sunt TOT ce ai nevoie pentru pastele Carbonara, iar smantana NU este unul dintre ingrediente. Si totusi, pastele ies super-cremoase!

Ciorba de vacuta

Asa prepari cel mai usor o ciorba de vacuta traditional romaneasca, acrita cu bors si servita cu smantana delicioasa.

Zarzavat de ciorba pentru iarna

Uite cum prepari un zarzavat de ciorba pentru iarna din legumele verii, in perioada cand gasesti cele mai coapte si gustoase roade.

Salata Nicoise

Salata Nicoise, originara din orasul frantuzesc Nice, e una din cele mai hranitoase salate pe care le poti prepara. In plus, e extrem de versatila: o poti servi cu pui sau peste, ba chiar si cu ton din conserva, in functie de buget si de timpul pe care il ai la dispozitie.

Salata de ardei copti – reteta bunicii

Salata de ardei copti este vedeta garniturilor la final de vara, inceput de toamna. Merge consumata alaturi de orice fel principal, iar dupa reteta bunicii o faci in usor si rapid!

Suc de rosii pentru iarna – Reteta fara conservanti

Cateva ingrediente pe care le ai in casa garantat, o masina de tocat rosii si multe, multe rosii bine coapte. Astea sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru un suc de rosii pentru iarna, dupa o reteta fara conservanti.

Conopida si gogosari in otet

Cum pui cele mai bune muraturi pentru iarna? Urmand reteta asta, mai ales daca iti place sa ai conopida si gogosari in otet pe masa, alaturi de friptura.

Salata bavareza fara maioneza

Ceea ce noi numim salata bavareza este cunoscuta si sub numele de salata nemteasca, iar aceasta varianta de reteta este din sudul Germaniei, unde preparatul este gatit fara maioneza.

Pui in stil vanatoresc

Aceasta reteta de pui in stil vanatoresc vine din bucataria frantuzeasca, de la preparatul original numit Poulet Chasseur. Friptura de pui se gateste intr-un sos cremos si bogat, cu care se si serveste.

Castaveti murati in saramura

Ii pui de la finalul verii sau din toamna si te bucuri de castraveti murati in saramura toata iarna! Uite cat de usor este sa pui castraveti la murat, fara sa se inmoaie si in asa fel incat sa se pastreze bine peste iarna.

1 din 103123...1020...»