Pui grecesc marinat

Să încercăm o marinată super delicioasă, ieftină și cu o aromă fresh. Perfectă pentru zilele de dinainte de salariu sau în care nu ai timp prea mult pentru gătit. Începem cu marinata, combinând iaurtul cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, oregano, sare și niște piper. Cu o răzătoare mică, radeți în sos coaja lămâii pe […]

Gem de caise la ceaun

Pentru cei care prefera produsele de casa, dar vor sa fie si ieftine, acesta reteta este exact ce cauta. Gemul de caise se prepara la ceaun, iar reteta a fost trimisa de Izabela Tiganila, din Valcea.

Rulada de miel cu pasta de masline

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau familia, incearca aceasta rulada de miel cu pasta de masline, propusa de Chef Doru Serban la emisiunea “Draga mea prietena” de la Kanal D. 

Scaricica de porc marinata la gratar

Ideala pentru o zi de gratar in aer liber, scaricica de porc este foarte usor de facut daca ai reteta potrivita.

Muschi de vita la gratar

Doriti sa faceti friptura de vita la gratar, insa va e teama ca ati putea da gres? Iata ce trebuie sa faceti ca sa obtineti un muschi de vita suculent si fraged.

Chifteluțe din miel cu mentă și iaurt

Vezi rețeta lui gordon Ramsay de chifteluțe din miel cu sos de mentă și iaurt, o alternativă la preparate clasice de Paște. Mod de preparare: Încinge ulei într-o tigaie medie. Călește ceapa și usturoiul, adaugă semințele de chimion, fulgii de chilli și mai călește 2 minute pe foc iute. Amestecă ceapa călită și condimentele cu […]

Mușchi de vițel la cuptor, pentru gastrită

Suferi de gastrită? Ei bine, iată o rețetă ușoară, care nu îți va face probleme la stomac. Cum poți prepara sănătos mușchiul de vițel la cuptor: 1. În mușchiul de vițel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi. 2. Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece […]

Muşchiuleţ aromat

1. Se pun într-un bol plantele aromate, sarea, piperul boabe şi măcinat, mierea, usturoiul pisat, vinul şi uleiul şi se amestecă puţin. 2. Sosul se bagă la rece iar, între timp, se pregăteşte carnea de porc. Muşchiul de porc se curăţă de pieliţe, se trece printr-un jet de apă, se şterge cu un prosop absorbant […]

Şalău cu sos de lămâie

Se pun bucăţile de peşte în tava tapetată cu unt şi cu pesmet, se stropesc cu ulei de măsline şi cu vin alb şi se condimentează cu sare şi piper după preferinţă. Se lasă în cuptor la o temperatură de 200 de grade. Separat, într-o cratiţă mai mică, se topeşte untul, se stinge cu făina […]

Ruladă cu bacon şi caşcaval

Se cerne făina într-un bol şi se adaugă drojdia înmuiată în puţină apă călduţă, oul, uleiul, sarea şi chimenul. Dacă aluatul este prea tare, se mai adaugă puţină apă. Se frământă bine până se obţine un aluat consistent şi se lasă să dospească la temperatura camerei. Între timp, se feliază caşcavalul şi baconul şi se […]

3 din 6«...234...»