Mini-eclere cu vanilie si ciocolata

Cauti desertul ideal, de servit fara lingurite sau farfurii? Avem reteta perfecta de mini-eclere cu vanilie si ciocolata.

Paste Carbonara – reteta originala (Reteta video)

Vrei sa te bucuri de gustul autentic italian de paste Carbonara? Atunci e musai sa le prepari dupa reteta originala! 4 ingrediente principale sunt TOT ce ai nevoie pentru pastele Carbonara, iar smantana NU este unul dintre ingrediente. Si totusi, pastele ies super-cremoase!

Rahat turcesc de casa

Se gaseste de cumparat cu diferite arome, insa adevaratul rahat turcesc este cel cu aroma de trandafiri. Vestea buna este ca il poti face destul de usor in casa si rezista mult timp la frigider, daca il pastrezi corespunzator.

Ciorba de vacuta

Asa prepari cel mai usor o ciorba de vacuta traditional romaneasca, acrita cu bors si servita cu smantana delicioasa.

Zarzavat de ciorba pentru iarna

Uite cum prepari un zarzavat de ciorba pentru iarna din legumele verii, in perioada cand gasesti cele mai coapte si gustoase roade.

Salata Nicoise

Salata Nicoise, originara din orasul frantuzesc Nice, e una din cele mai hranitoase salate pe care le poti prepara. In plus, e extrem de versatila: o poti servi cu pui sau peste, ba chiar si cu ton din conserva, in functie de buget si de timpul pe care il ai la dispozitie.

Suc de rosii pentru iarna – Reteta fara conservanti

Cateva ingrediente pe care le ai in casa garantat, o masina de tocat rosii si multe, multe rosii bine coapte. Astea sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru un suc de rosii pentru iarna, dupa o reteta fara conservanti.

Conopida si gogosari in otet

Cum pui cele mai bune muraturi pentru iarna? Urmand reteta asta, mai ales daca iti place sa ai conopida si gogosari in otet pe masa, alaturi de friptura.

Tort Krantz – Reteta clasica

Iti plac deserturile crocante? Nu exista desert mai crocant decat tortul Krantz, un deliciu nemtesc cu multa crema de vanilie, dulceata de mure si un strat pe masura de alune de padure.

Pui in stil vanatoresc

Aceasta reteta de pui in stil vanatoresc vine din bucataria frantuzeasca, de la preparatul original numit Poulet Chasseur. Friptura de pui se gateste intr-un sos cremos si bogat, cu care se si serveste.

1 din 123123...1020...»