Mancare de urzici cu usturoi

Primavara este anotimpul verdeturilor, iar din toata varietatea disponibila pe piata, ar fi chiar pacat sa nu prepari si o mancare de urzici cu usturoi, servita cu o portie zdravana de mamaliguta alaturi.

Sparanghel gratinat, cu ciuperci in sos cremos

Un preparat perfect pentru primavara, ce sigur iti va fi pe plac: Sparanghel gratinat, cu ciuperci in sos cremos!

Spanac cremos in sos alb

Un deliciu ce merge servit langa atat de multe preparate principale! Serveste o portie de spanac cremos, in sos alb, alaturi de o friptura de porc sau miel gatite la cuptor.

Crochete de morcovi cu tarate

Ești vegetarian sau ții post? Atunci trebuie să încerci crochetele de morcovi cu tărâțe. Se prepară ușor, sunt economice și delicioase.

Orez cu spanac si mazare

O masa rapida si sanatoasa in timpul postului? Cu reteta asta de orez cu spanac si mazare nu e o problema! Iese aromat si garantat vei manca pe saturate.

Tocana de cartofi cu ciuperci – Reteta de post

Plina de legume, aromata, numai buna de intins painea prin sosul rosu delicios. Uite cat de usor e sa prepari o tocana de cartofi si ciuperci de post, o reteta sanatoasa, numai buna pentru pranz!

Mancare de conopida, reteta traditionala

Mancarea de conopida, gatita dupa o reteta traditionala, iese o bunatate greu de descris in cuvinte. Iar daca elimini un singur ingredient, o poti servi foarte bine si in post!  

Piure de broccoli cremos

Stii ca e sanatos sa mananci broccoli, insa nu mai ai idee cum sa il prepari, sa iasa gustos? Incearca un piure de broccoli cremos, dupa o reteta rapida si simplu de pus in practica!

Cartofi umpluti Carbonara

O idee usoara si foarte practica, numai buna de pregatit la cina. Iata cat de usor e sa prepari niste cartofi umpluti Carbonara, care, e drept, nu sunt dupa reteta originala de Carbonara, insa sunt un deliciu satios!

Cartofi Dauphinoise a la Jamie Oliver

Nu e reteta originala de cartofi Dauphinoise, insa e varianta mult mai rapida, a lui Jamie Oliver. Ii prepari in maxim 50 de minute si ii servesti ca pe o garnitura sau, de ce nu, ca atare, alaturi de o salata proaspata.