Taitei chinezesti cu legume

Un preparat rapid si sanatos, pe care il pregatesti numaidecat! Fierbi pastele, sotezi legumele, le pui laolalta si obtii cei mai buni taitei chinezesti cu legume.

Ardei umpluti cu branza Feta pusi la marinat

Ai pofta de o gustare mediteraneana? Pune in aplicare o reteta rapida si delicioasa, de ardei umpluti cu branza Feta. Nu te ingrijora, daca nu reusesti sa ii servesti pe toti  la o masa, gasesti mai jos si cum sa ii pui la marinat, ca ardeii umpluti cu Feta sa reziste mai mult timp!

Cartofi noi cu unt si marar la cuptor

O garnitura gustoasa si aromata, tare simplu de preparat! Cartofii noi cu unt si marar pregatiti dupa reteta asta se fac la cuptor, ies rumeni si aromati, cu o aroma subtila de usturoi copt.

Ardei umpluti in stil italian

Iti plac ardeii umpluti la nebunie, insa te-ai saturat de varianta clasica, cea cu tocatura? Incearca o reteta mult mai usoara, plina cu legume de ardei umpluti, gatiti in stil italian!

Varza calita de post din varza murata

Varza calita este o mancarica ideala in timpul postului, iar cand ai varza pusa la murat devine si mai tentant sa o pregatesti! Daca nu tii post, ci pur si simplu ai pofta de o mancarica traditionala romaneasca, alaturi de varza calita poti aseza si cateva bucati de afumatura. Oricum ai servi-o, de dulce sau […]

Ciuperci umplute de post cu legume

Ciupercile sunt un aliment perfect de consumat in post, deoarece iti pot oferi acei nutrienti de care corpul tau are atata nevoie. Pregateste niste ciuperci umplute de post, cu legume bine combinate si aromate, care te vor face sa treci mai usor peste pofta de dulce.

Budinca de conopida la cuptor

Nu prea ai idei ce sa gatesti pentru pranz sau la cina? Incearca o budinca de conopida rapida, data la cuptor! Folosesti ingrediente putine si ieftine si iti iese o budinca sarata buna de te lingi pe degete! Poti servi budinca de conopida calda, insa e la fel de buna de servit si odata racita, […]

Iahnie de fasole tradiţionala – Reteta de post

Post, toamna, primavara, indiferent cand poftesti la o iahnie de fasole, o poti savura RAPID, in maxim 30 de minute. Cu reteta asta, nu mai stai sa fierbi fasolea in 3 ape, sa o lasi peste noapte, ci e suficient sa ai 2 conserve mari de fasole prefiarta. Crede-ma, iese la fel de buna, fara […]

Pilaf de orez cu legume – Reteta de pilaf taranesc

Nu e risotto-ul italienilor, dar pilaful de orez cu legume, cel traditional romanesc, are ceva aparte, care-l face cremos si numai bun de mancat chiar si ca atare! Il poti pregati cand e post si servi apoi alaturi de o salata de varza rapida, sau il poti prepara pentru a-l servi langa un preparat din […]

Cum pregatesti conopida pane

Pui conopida la murat si ai vrea sa prepari una si pentru mancat acum? Pregateste conopida pane dintr-o capatana de conopida si obtii 4 portii delicioase, numai bune de servit cu un sos de usturoi de casa.