Salata de boeuf

Nelipsita de pe masa de sarbatori, mai ales de Revelion, salata de boeuf e usor de facut daca ai reteta potrivita. Incearc-o si foloseste-ti imaginatia pentru a o decora cat mai frumos.

Negresa aromata

O reteta foarte simpla, din cateva ingrediente banale, dar din care rezulta o negresa delicioasa. Pentru o portie de prajitura sunt necesari doar 2.70 lei.

Rulada cu ciuperci

Un aperitiv pe gustul tuturor iubitorilor de ciuperci. Reteta de rulada cu ciuperci este economica, astfel incat nu cheltui decat 2.80/portie pentru a o prepara.

Conuri de brad din ciocolata

Intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna si serveste la micul dejun sau la desert niste conuri de brad din ciocolata. Sunt foarte usor de facut, iar aspectul lor e foarte realist.

Oameni de zapada – aperitiv

Un aperitiv foarte simpatic, care in mod cert ii va surprinde placut si ii va incanta atat pe cei mari, dar mai ales pe cei mici. Incearca sa faci aperitivele diferit anul acesta, si sigur masa de Craciun sau cea de Revelion va fi un real succes.

Salata asortata

In zilele in care nu stii ce sa mai gatesti de post, incearca o salata asortata. E super-rapida si foarte satioasa.

Prajitura Arlechin

Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.

Cartofi acordeon

Daca te-ai saturat de acelasi piure de cartofi ca si garnitura la friptura preferata, trebuie sa incerci o portie de cartofi acordeon. Sunt mult mai prezentabili si, daca ai musafiri, sigur vor fi incantati de schimbare.

Braduti de Craciun din bezea

Pe langa dulciurile traditionale pe care ne-am obisnuit sa le avem pe masa in ziua de Craciun, niste braduleti comestibili si aspectuosi ar putea da un plus de farmec.

Conserva de carne la borcan

Daca ai cumparat prea multa carne de porc si nu o poti folosi in scurt timp, iata o reteta ce te poate ajuta sa o pastrezi un timp mai indelungat. Reteta de conserve de carne la borcan a fost trimisa de Florentina Hij, din Suceava