Sarmale in foi de varza cu ciuperci – Reteta de post

Chiar daca e post, nu inseamna ca nu poti manca variat! Incearca niste sarmalute in foi de varza umplute cu ciuperci, un preparat satios pe care sigur il vei manca cu pofta!

Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei gatita asa te pune pe picioare rapid cand esti racit si e un pranz pe care il poti manca fara griji daca ai probleme cu stomacul. Reteta simpla, ingrediente banale, rezultat delicios!

Briose cu banane si ciocolata

Ai cumparat prea multe banane si s-au innegrit? Prepara niste briose cu banane si ciocolata, si asa obtii un desert rapid, cu putin zahar, ce e potrivit si pentru micul dejun.

Cod Alaska la cuptor

Fileul de cod Alaska e unul din cele mai usoare tipuri de peste pe care le poti pregati rapid si este si economic. In maxim 40 de minute pregatesti 4 portii fara sa ai de-a face cu oase cand mananci sau in timpul prepararii.

Paste grecesti la cuptor (Pastitsio)

Iti vine toata familia la cina? Pregateste-le o caserola mare de paste grecesti la cuptor, numite Pastitsio, un preparat complex si aromat. Cu greu te vei abtine sa servesti si o a doua portie din mancarea asta greceasca, mai ales daca de fel numeri si caloriile.

Taitei cu lapte

Ai pofta de un desert al copilariei, mancat cu nostalgie? Vorbesc de o portie de taitei cu lapte, servita la micul dejun sau intre mese, cu scortisoara sau cacao presarata deasupra. Vezi cum faci taitei de casa 

Tocana de peste braziliana

Iata o reteta usoara, a carei preparare nu dureaza mai mult de 40 de minute: o tocana de peste braziliana. Specificul brazilian al retetei e dat in mod deosebit de folosirea, printre ingrediente, a laptelui de cocos pentru un sos cremos, cu un gust bogat. Includerea in alimentatie a doua portii de peste pe saptamana […]

Chiftele de peste cu bacon

De cand n-ai mai mancat o portie de chiftele de peste delicioase, crocante si aurii? Merg de minune intr-o zi de weekend, cu o salata verde si felii de lamaie alaturi.

Fursecuri rusesti

Sunt fragede, crocante si ti se topesc in gura cand le servesti. Acestea sunt genul de fursecuri care devin mai bune, mai aromate daca le pastrezi 1-2 zile.

Budinca de macaroane cu bacon si ciuperci

Traditional, budinca de macaroane se prepara ceva mai simplu, cu branza sarata si marar. Am luat insa reteta, am adaugat cateva ingrediente care sa dea savoare si a iesit o budinca de macaroane reinventata si satioasa, cu bacon si ciuperci.

1 din 87123...1020...»