Tort Krantz

Daca va doriti de mult sa incercati un tort cu adevarat crocant, l-ati gasit! Reteta este trimisa si testata de Elena Harabagiu, din Ramnicu Sarat.

Prajitura ingerilor

Prajitura ingerilor este un desert american, renumit in toata lumea pentru cat de pufos, usor si aerat iese. Secretul acestei prajituri consta in folosirea exclusiv a albusurilor si cernerea ingredientelor uscate, pentru o consistenta cat mai usoara si un aspect cat mai alb, similare unui norisor.

Cheesecake cu portocale

Pentru deliciul asta racoritor si fructat nu aprinzi cuptorul! Pregateste-l pentru o aniversare, pentru Revelion sau cand pur si simplu ai pofta.

Cheesecake Amaretti

Cheesecakeul Amaretti, preparat dupa o reteta italiana, e una din cele mai aromate si simple retete de dulciuri. Gustul de lichior Amaretto dau acestei prajituri un farmec aparte.

Tort Medovik

Un desert complex, cu traditie in Rusia: Tort Medovik. O prajitura din foi cu gust bogat de miere si crema delicioasa de vanilie, toate imbracate intr-o crusta crocanta de nuci sau alune.

Prajitura cu blat de bezea

Iti place bezeaua, dar iubesti si ciocolata? Prajitura asta, desi e putin mai complexa fata de dulciurile cu care te-am obisnuit, sigur iti va satisface pofta pentru ambele deserturi, iar bonusul e crema dintre cele 2 delicii!

Prajitura Opera

Reteta asta e poate una din cele mai complexe prajituri, dar care merita fiecare minut dedicat prepararii ei. Sigur ai savurat-o candva la o cofetarie, poate te-ai si intrebat cum se face. Ei bine, prajitura Opera, din bucataria franceza, poate fi preparata si in casa. Totul e sa ii acorzi rabdare si sa urmezi pasii retetei.

Rulada cu crema de cafea

Crema usoara de cafea, intr-un blat pufos, invelita intr-un strat de ciocolata delicioasa. Asa iti iese aceasta rulada cu crema de cafea.

Oua umplute

Vrei sa incerci un alt fel de reteta de oua umplute? Aceasta varianta e diferita si simpla in acelasi timp si te ajuta sa prepari un aperitiv iubit de toata lumea.

Peste marinat

Daca il pregatesti din timp, respectiv cu 4 zile inainte de momentul in care vrei sa il servesti, pestele marinat reprezinta un aperitiv delicios, perfect pentru ocaziile speciale.

2 din 37123...1020...»