Ciorba de vacuta

Asa prepari cel mai usor o ciorba de vacuta traditional romaneasca, acrita cu bors si servita cu smantana delicioasa.

Zarzavat de ciorba pentru iarna

Uite cum prepari un zarzavat de ciorba pentru iarna din legumele verii, in perioada cand gasesti cele mai coapte si gustoase roade.

Salata de ardei copti – reteta bunicii

Salata de ardei copti este vedeta garniturilor la final de vara, inceput de toamna. Merge consumata alaturi de orice fel principal, iar dupa reteta bunicii o faci in usor si rapid!

Suc de rosii pentru iarna – Reteta fara conservanti

Cateva ingrediente pe care le ai in casa garantat, o masina de tocat rosii si multe, multe rosii bine coapte. Astea sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru un suc de rosii pentru iarna, dupa o reteta fara conservanti.

Conopida si gogosari in otet

Cum pui cele mai bune muraturi pentru iarna? Urmand reteta asta, mai ales daca iti place sa ai conopida si gogosari in otet pe masa, alaturi de friptura.

Castaveti murati in saramura

Ii pui de la finalul verii sau din toamna si te bucuri de castraveti murati in saramura toata iarna! Uite cat de usor este sa pui castraveti la murat, fara sa se inmoaie si in asa fel incat sa se pastreze bine peste iarna.

Bulion de rosii facut in casa – Pasta de tomate

Cand simti ca te-ai saturat de rosii cat pentru un an intreg, mai rabda putin. Exact atunci poti gasi cele mai coapte si gustoase rosii din care sa faci un bulion de casa (sau pasta de tomate) delicios, fara coloranti si conservanti artificiali.

Minciunele pufoase

Ca le stii dupa denumirea de minciunele, scovergi sau pur si simplu gogosi, preparatul e acelasi: gogosi pufoase intoarse, ce aduc a fundite, pe care sigur le mancai cu drag in copilarie, dupa reteta bunicii. Se prepara relativ usor, daca nu te grabesti si ai rabdare sa le lasi la dospit incat sa-ti iasa cu […]

Gogosi de dovlecei

Nu stai dupa ele sa dospeasca si nu ai nimic de framantat. Uite cum faci cele mai rapide si usoare gogosi de dovlecei!  

Peste la gratar in sos de rosii cu usturoi

Asa prepari cel mai gustos si aromat peste la gratar. Se face numaidecat si iese un deliciu. Pentru aceasta reteta poti folosi peste de balta, precum crap, stiuca, biban sau salau.

1 din 53123...1020...»