Minciunele pufoase

Ca le stii dupa denumirea de minciunele, scovergi sau pur si simplu gogosi, preparatul e acelasi: gogosi pufoase intoarse, ce aduc a fundite, pe care sigur le mancai cu drag in copilarie, dupa reteta bunicii. Se prepara relativ usor, daca nu te grabesti si ai rabdare sa le lasi la dospit incat sa-ti iasa cu […]

Gogosi de dovlecei

Nu stai dupa ele sa dospeasca si nu ai nimic de framantat. Uite cum faci cele mai rapide si usoare gogosi de dovlecei!  

Peste la gratar in sos de rosii cu usturoi

Asa prepari cel mai gustos si aromat peste la gratar. Se face numaidecat si iese un deliciu. Pentru aceasta reteta poti folosi peste de balta, precum crap, stiuca, biban sau salau.

Paine de casa cu cartofi

Iti place painea cu cartofi, preparata dupa traditia ardeleneasca? Iata o varianta pe care o poti face in casa. Iese densa, aromata si satioasa, asa cum trebuie sa fie o paine de casa buna.

Socata de casa cu lamaie

Iti e dor de gustul autentic de socata, asa cum doar bunicii stiau sa o faca? Prepar-o dupa reteta asta simpla si in cateva zile vei savura cel mai aromat suc de soc pe care il poti face in casa.

Ciorba de salata cu afumatura

Ciorba de salata cu afumatura e poate cel mai bun pranz pe care il poti prepara si servi inca din primavara si tarziu, pana in toamna. Iese un deliciu ce garantat te va face sa-ti mai pui un castron!

Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Ai pofta de un pranz traditional, fara mari batai de cap? Prepara reteta asta de tocanita de ciuperci cu carne de porc. Scapi rapid de prepararea mesei, o lasi sa tihneasca pe foc, iar dupa o savurezi alaturi de o portie zdravana de mamaliguta.

Ardei umpluti cu carne de pui si orez

Cauti sa faci ardei umpluti, insa te ingrijoreaza ca va iesi un preparat greu pentru organism? Gateste-i cu carne de pui, orez si legume, si veedea ca asta e cea mai usoara reteta cu carne tocata pe care o poti prepara.

Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasii cu smantana si dulceata sunt un desert care, desi e rapid si usor de preparat, e servit mai degraba ca o delicatesa, daca iei seama la preturile din restaurante. Ii faci in maxim 30 de minute si servesti cel mai bun desert romanesc, la tine acasa.

Mici de casa – Cum prepari pasta de mici

Inca din primavara incep sa sfaraie gratarele, iar deschiderea oficiala a sezonului este, se stie, pe 1 mai. Iata cum prepari o pasta de mici sanatoasa la tine acasa, incat sa fii tot timpul sigur ca ceea ce pui pe gratar e proaspat si va fi savurat pe deplin.

1 din 53123...1020...»