Tagliatelle cu şuncă

Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu sare şi puţin ulei ca să nu se lipească între ele şi se lasă la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, se pun în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece. Se curăţă broccoli, se spală în apă călduţă […]

Lasagna cu sos de roşii

Foile de lasagna se opăresc în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, cât să devină sticloasă, apoi se adaugă carnea tocată condimentată cu sare, cimbru şi piper, şi se înăbuşe. Se pune untul să se topească, se adaugă sarea, piperul, nucşoara, făina […]

Salată cu paste

Se pun pentru început pastele să fiarbă în apă clocotită, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se trec prin jet de apă rece şi se pun în sită la scurs. Separat, se spală firele de sparanghel, şi se dau în câteva clocote cu sare şi cu o linguriţă de ulei. Se spală […]

20 din 20«...10...181920