Daca vrei sa limitezi consumul de zahar si sa dai jos cateva kilograme in plus, Black Friday e momentul perfect. Inlocuieste zaharul din alimentatia ta, cu alternative mai sanatoase si, in unele cazuri, mai putin calorice. Iti prezentam cinci astfel de alternative, pe care le gasesti la pret redus de Black Friday, asa ca profita de ocazie!

Miere Floarea Soarelui

Multi dintre noi deja ne indulcim ceaiul de seara cu miere, insa de multe ori nu stim exact ce fel de miere cumparam, si in ce masura produsul cumparat chiar e miere. Incearca o varianta mai putin populara, dar extrem de benefica pentru sanatate, mierea din floarea soarelui. Aceasta este cunoscuta pentru efectul sau energizant, deci este mai degraba recomandata pentru micul dejun decat pentru seara, stimuleaza circulatia sangelui si intareste imunitatea organismului. Ia-o la pret redus, cu numai 10.28 lei borcanul de 500 g!

Indulcitor din stevie pentru gatit

Daca iti plac prajiturile de casa la fel de mult pe cat le plac copiilor, sigur vei vrea sa inclini balanta calorica in directia opusa. Foloseste indulcitorul pe baza de stevie in toate dulciurile pe care le faci in casa si acestea vor avea acelasi gust delicios, iar diferenta se va vedea in jurul taliei. Indulcitorul este obtinut din extract din stevia rebaudiana, planta originara din America de Sud, si poate fi folosit nu doar la prajituri, ci si pentru indulcirea cafelei, a ceaiului sau a limonadei. Profita de ocazie si cumpara-l la un pret special, de 58.86 lei/kg, redus de la 78.48 lei.

Sirop de manioc

La fel ca si siropul obtinut din stevie, maniocul este o planta ce creste in America de Sud, renumita pentru proprietatile sale antiseptice si cicatrizante, ajutand la tratarea afectiunilor digestive. Mai mult, este foarte benefic pentru persoanele ce sufera de intoleranta la gluten. Siropul de manioc inlocuieste cu succes zaharul in alimentatie, asa ca ia-l acum la pret de Black Friday, cu numai 10.62 lei, borcanul de 365 g.

Miere de zmeura

Poate cea mai aromata miere dintre toate, mierea de zmeura este folosita nu numai in alimentatie, dar si in tratamentele cosmetice, datorita proprietatilor de intinerire. Mierea de zmeura este de asemenea indicata si in tratamentul simptomatic al racelilor si gripelor, si dat fiind ca acum e sezonul lor, ar fi bine sa te grabesti sa o iei la oferta de Black Friday, la numai 10.16 lei/275 g, fata de 13.54 lei, pretul initial.